Az Énidő-Zóna, ahol minden rólad szól!
Válassz programot és töltődj fel!

Programkínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja az érdeklődésének megfelelőt.
Időtartamuk 1,5-2,5 óra a programok jellegétől függően.
A programokat megbízható, kipróbált partnereink biztosítják, kínálatukat az igényeknek megfelelően folyamatosan bővítjük.

Hangtál relaxáció Hangfürdővel

Hangkoncert, ahol nincs dallam, ami leköti az agyat, csak a hang, ami ellazulást, mély pihenést és a stressz oldását eredményezik. 

Krémkészítés

Krémek, arctisztítók egyszerű és természetes alapanyagokból a mindennapi bőrápoláshoz. Az elkészített kencéket mindenki hazaviheti és ha bevált, otthon ismét elkészítheti. Szakértőnk a helyszínen sok hasznos, kipróbált tippel tud szolgálni az érdeklődőknek, amiket nap mint nap tudnak alkalmazni.

Stílustanácsadás

Szakembertől elsőkézből tanácsok és tippek a testalkathoz illő darabok kiválasztásához és az alapruhatár létrehozásához. Hogyan tudunk kevés darabot kombinálva is változatosan megjelenni, vagy hogyan tegyük áttekinthetővé hatalmassá duzzadt ruhatárunkat.

Szappankészítés

Természetes alapanyagokból készítjük a szappanokat, amit aztán otthon is megismételhet mindenki. A lúggal való bánás fokozott körültekintést kíván, ezért minden szakértő segítsége és felügyelete mellett történik. 

Életmód tanácsadás

Életvezetési és étkezési technikák és tanácsok, amiket alkalmazva  kiegyensúlyozottabbak, hatékonyabbak lehetünk a mindennapokban a munka és a magánélet területén egyaránt. 

laugh-3673836__340

Kalligráfia

Üzenetek a szépírás művészetébe foglalva 

Kreatív fotózás mobillal

A fantázia, a technikai háttér és a szakmai segítség találkozásával új fejezetet nyithatunk saját fotózásunkban.  A foglalkozás minőségi ugrást hoz a mindig kéznél levő mobillal történő fotózással. Agyonhasznált szűrők és sablonok helyett készíthetünk egyedit.

Fotózás mobillal

Office Jóga

Bárhol, bármikor, akár az íróasztal mellett, munka közben is elvégezhető gyakorlatsort kap a résztvevő.  

Akvarell festés

A fantázia, a technikai háttér és a szakmai segítség találkozásával új fejezetet nyithatunk saját fotózásunkban.  A foglalkozás minőségi ugrást hoz a mindig kéznél levő mobillal történő fotózással. Agyonhasznált szűrők és sablonok helyett készíthetünk egyedit.

akvarell festés
egyensúly

meditáció, mélyrelaxáció

Jótékony hatásuk már tudományosan is bizonyított: erősítik az immurendszert, segítik az ellazulást, ezáltal csökkentik a stresszt, javítják az agy működését. Ennek technikája sajátítható el. 

Aromaterápia

A gyógyító illatok erejének megismerése, újrafelfedezése testi-lelki egészségünk megőrzéséért. 

Aromaterápia

Kerámiafestés

Kész kerámiaedények, tálak, használati tárgyak festése, átalakítással saját motívummal, designnal, színvilággal. 

Kiégetés után hosszú időn keresztül sok örömöt okoz a használatuk.

Close Menu